Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Sikkerhedskritiske systemer

Hvad laver systemet nu? Design af sikkerhedskritiske systemer

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt tirsdag, 1. november 2005, kl. 12:00-15:30)

I takt med introduktionen af flere og flere moderne teknologier og den øgede automatisering indenfor skibsfarten og andre områder, er der også kommet et øget fokus på sikkerhed i betjeningen og overvågningen af de forskellige systemer. SimTrans arrangerer nu i samarbejde med Skibsteknisk Selskab og SIGCHI.dk et seminar med titlen: "Hvad laver systemet nu? Design af sikkerhedskritiske systemer", hvor der netop sættes fokus på dette emne.

Titlen dækker det spørgsmål mange brugere af moderne teknologi stiller sig selv, når de ikke forstår hvad systemerne gør. Arrangementet belyser og eksemplificeret, hvad der er godt og dårligt menneske-maskine interaktionsdesign og henvender sig til brugere, designere og producenter, udviklere og myndigheder indenfor sikkerhedskritiske områder såsom søfart, luftfart, togdrift, landtransport, offshore, sundhedssektoren og medicinalindustrien.

SimTrans har tilrettelagt et spændende program, med meget kompetente talere, hvor der både bliver lejlighed til at lytte, stille spørgsmål, drøfte emnet og få en uformel snak med oplægsholdere og andre deltagere over en kop kaffe. Vi håber på en stor deltagelse!

Sted
IT-Universitetet
Auditorium 2
Rued Langgaards Vej 7
København S

Sikkerhedskritiske systemer

Program
Tilmelding
Betaling
Deltagerliste (kun for medlemmer)
Arrangør