Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> KMD, Pat Jordan & f?lles middag

KMD, Pat Jordan og fælles middag

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt torsdag, 27. februar 2003, kl. 12:30-20:00)

Traditionen tro afholder SIGCHI.dk et halvdagsarrangement i forbindelse med den årlige generalforsamling.

Vi har i år valgt at invitere en udenlandsk taler - Dr. Patrick W. Jordan, der er kendt for sit arbejde med design af "pleasurable products". Hans indlæg har fået titlen: "How to Make Great Stuff that People Love: Design that Makes a Difference"

KMD, der var en af de første virksomheder i Danmark, der etablerede et usability lab - og dermed satte fokus på usability, vil fortælle os, hvordan de arbejder med usability idag.

Det overordnede emne for dagen bliver således, hvordan usability begrebet har og bør udvikle sig - et emne som vi håber vil gøre det attraktivt for selv jyderne at drage til KMD's afdeling i Ballerup, hvor arrangementet afholdes (se også programmet).

Umiddelbart efter det faglige arrangement afholdes den ordinære generalforsamling - efterfulgt at en fælles middag.

Pris
Vi har forsøgt at holde prisen på et minimum (medlemsprisen er sat til kr. 350,- for fuldtbetalende, samt kr. 250,- for studerende og gælder for alle der har betalt kontingent for enten 2002 og/eller 2003). Prisen er den samme uanset om man kun deltager i den faglige del eller kun deltager i den fælles middag! (se iøvrigt under Betaling)

KMD, Pat Jordan & f�lles middag

Program
Tilmelding
Betaling
F�lles middag
Deltagerliste (kun for medlemmer)