Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> Standard for test af brugervenlighed

HÝring: Standard for test af brugervenlighed

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt mandag, 9. december 2002, kl. 14:00-16:00)

Arrangeret af Thomas Visby Snitker og Rolf Molich i samarbejde med SIGCHI.dk.

Lokal 0.10
IT-Højskolen i København
Glentevej 67, København NV

Invitation

Brugervenlighedsinteresserede i Danmark inviteres til at deltage i en høring af et forslag til standard for test af brugervenlighed.

Standarden henvender sig til firmaer, der udbyder brugervenlighedstests, og web-ansvarlige i den offentlige sektor. Den omfatter brugervenlighedstest efter tænke-højt-metoden.

Standarden, som IT- og Telestyrelsen har bedt arrangørerne om at udfærdige, vil gøre det nemmere for de web-ansvarlige at vælge mellem forskellige tilbud om brugervenlighedsarbejde.

Samtidig er det håbet at standarden vil udbrede kendskabet til og brugen af brugervenlighedstest på websteder i den offentlige sektor.

Forslaget specificerer:

  • Hvad er brugervenlighed?
  • En produkt guide.
  • Beskrivelse af brugervenlighedstest.
  • Detaljerede regler for standardtest.

Diskussionen skal sikre at standarden i videst mulig omfang stemmer overens med brugervenlighedsfolkets praktiske og metodiske udgangspunkt. Efter diskussionen vil standarden blive tilpasset af arrangørerne og tilsendt IT- og Telestyrelsen til publicering, bl.a. på Bedst på nettets websted, www.bedstpaanettet.dk. Samtidig kan det forventes at standarden vil blive brugt af firmaer der ønsker at udbyde test af brugervenlighed .

Du kan hente en kopi af forslaget og læse mere om forhistorien:

 

Kontakter vedrørende standarden

Hvis du har kommentarer til forslaget men er forhindret i at deltage i mødet kan du sende dine kommentarer til Rolf Molich, molich@dialogdesign.dk eller Thomas Visby Snitker, tvs@signaldigital.dk.

Standard for test af brugervenlighed

Forhistorie
Tilmelding
Deltagerliste (kun for medlemmer)