Forside -> Arrangementer -> Arkiv -> UX Camp CPH

UX Camp CPH 2018

Arrangementet er afholdt
(blev afholdt 4.-5. maj 2018)

UX Camp CPH

Den 4. og 5. maj afholdes UX Camp CPH for 7. gang!

Som medarrangør vil vi i UX Danmark gerne give medlemmer en bedre mulighed for at deltage, hvorfor vi som tidligere år har reserveret en begrænset antal billetter, der kun bliver udbudt til betalende medlemmer af UX Danmark.

Arrangørgruppen bag UX Camp CPH har i år besluttet at "disrupte" tilmeldingsprocessen. Grunden er meget simpelt, at billetterne sidste år blev revet væk på under 30 sekunder - så det var lidt en lodtrækning om man fik en billet eller ej. I år bliver tilmeldingsprocessen så en reel lodtrækning, hvor man kan tilmelde sig lodtrækningen fra den 2/4 til den 6/4, hvorefter der bliver trukket lod mellem de tilmeldte.

Tilmelding kommer derfor i år til at køre i tre trin:

  1. Tilmelding til lodtrækning (lukker 6/4 kl 12:00)
  2. Lodtrækning
  3. Endelig tilmelding og betaling (kun for "vinderne" af lodtrækningen)

Medlemmer af UX Danmark har en lidt større chance for at få en billet, da der først trækkes lod om de reserverede billetter blandt de tilmeldte medlemmer, derefter trækkes der lod om billetterne i den åbne pulje (hvor medlemmer, der ikke fik en af de reserverede billetter også deltager).

Det betyder, at medlemmer af UX Danmark i år også skal tilmelde sig lodtrækningen på:
https://raffle.uxcampcph.org

Husk, at forny dit medlemskab inden lodtrækningen, da kun personer, der har betalt kontingent, deltager i lodtrækningen blandt medlemmer.

UX Camp CPH er et af de største (måske endda det største) UX arrangement i Nordeuropa, da UX Camp Europe ikke afholdes i Berlin i år.

Camp'en byder på 3 inviterede keynotes, samt 6 udvalgte Ignite talks og sidst, men ikke mindst, på op til 28 sessioner, der afholdes af deltagerne selv (i form af workshops, præsentationer, case studies etc.). Derudover vil der være masser af muligheder for at networke, både fredag aften over en øl med musik i baggrunden, i pauserne, under workshops, men naturligvis også ifbm. afslutningsfesten, der afholdes lørdag aften.

UX Camp CPH

Tilmelding